MERA VABB!

En timme innan jag skulle till jobbet i Torsdags blev Alina jätte hängig igen dock feberfri. Men kunde inte VABBA så nära inpå jobbpasset så hon fick vara hos OB-Anna ändå, men hämtade henne lite efter kl. 22 när jag slutat jobba. 

igår blev det VABB hela dagen! Jag hade så ont i huvudet och mensvärk så tur i oturen att jag oxo kände mej dålig samma dag. Framåt kvällen mådde Alina bättre - var mer sej själv och åt massor, hon äter så dåligt så fort hon blir sjuk och ingen feber alls! Vi myste massor framför tv:n och målade - Alina älskar att måla och ropar alltid "ålla" när hon vill måla och hämtar sina pennor :D Vi pusslade, blåste såpbubblor på balkogen och på kvällen lekte hon med två av alla hennes dockor. Lekte mamma till dom verkligen, första gången hon leker med dockor på det sättet <3 När hon skulle lägga sej så bädda hon ner dom oxo i sängen, men först tog hon av deras skor och mössa. Haha!
 
Idag mår hon bra, men fortfarande lite gnällig och väldigt mammig. Tänkte dock åka med Ellie till Norrköping på en liten shoppingrunda - Ellie ska fixa ordning balkongen hos henne och Mange. Skönt att komma iväg någonstans för både jag och Alina är såååå rastlösa, tråkigt att bara vara hemma i flera dagar! Båda klättrar på väggarna snart ;)