JOBB MÖTEN, SÖMN OCH ÖVNINGSKÖRNING

Jobbade i Måndags och efter jobbet så var jag och min jobbarkompis Per på Katrineholms fullmäktige. Mycket intressant faktiskt! Politikerna hade en het debatt om hemtjänsten i över 1 timme. Jag och Per försökte vara väldigt anonyma, men alla politiker såg direkt att det var jag och han, haha! Innan vi skulle gå hem så kom Katrineholms kommunalråd fram till mej och säger; hej Johanna och jag säger; äntligen ses vi ;) Ibland blir det lite knasigt ;)
 
I Tisdags fick jag kompa 1 timme för det var lugnt med jobb. Hämtade ett paket innan jag åkte hem. Har klickat hem Drömkalendern från Sporrongform till mej. En kalender som man fyller i saker varje dag för att komma närmare till sina drömmar. Känns bra att börja hösten med en sån bok och förhoppningsvis många steg mina drömmar :) Var helt slut när jag kom hem och somnade redan kl. 17.00!!!!
 
Onsdagen vaknade jag kl. 7.30 trots jag somnat så tidigt dagen innan... Plockade lite hemma innan det var dax för möte. Jag hade ett möte inbokat med Kommunal Öst ang. Hemtjänstupproret. Vi pratade lite allmänt först och sen om hur vi ska gå vidare med allt. Har tydligen spridit sej en hel del här i Södermanland. Flera olika kommunala hemtjänster som gått ut i media om deras arbetssituationer. Underbart! Sanningen SKA fram och det MÅSTE bli en förändring! Prata även om att vi behöver skyddsombud på jobbet. Funderar på om jag kanske ska erbjuda mej att bli det? :)

I Torsdags så var jag ledig. Donade här hemma innan jag övningskörde lite med pappa. Gick förvånansvärt bra för att inte kört med manuell bil på flera månader. Så åkte vi och hämtade ett paket till mej med ångmoppen. Den gjorde under på golven men mattan gick inte riktigt att få ren ändå :S Tråkigt! Ska prova och rengöra köksluckorna och badrummet någon dag i veckan som kommer med den. Blev dock besviken för på produktfotot har den metallskaft medan den jag fick har ett plastskaft. Gör stor skillnad när man använder den, så ska maila och klaga! Alina fick en glödlampa med inbyggda högtalare så hon kan ha disco på sitt rum varje kväll :) Somna redan kl. 19.00 för jag hade en sådan förbaskad huvudvärk :(
 
I Fredags vaknade jag lite efter kl. 7 så sov i över 12 timmar igen... Min kropp och mitt huvud måste verkligen vara slutkörda :( Fixade lite med nya Drömkalendern innan jag cyklade och träffade en politiker. Jag och några fler har planer på att ha en politisk debatt och höra hur dom olika partierna står i frågor ang. hemtjänsten. Mycket att rodda i, men hoppas vi hinner att fixa det innan valet :)

Igår jobbade jag delad tur. Övningskörde med Conny. Det gick jätte bra! Känner mej säkrare och säkrare nu... Bara 12 veckor kvar till uppkörningen så måste övningsköra massor nu... Medan jag var ledig från jobbet så ringde Kommunals pressansvarig och intervjuade mej om Hemtjänstupproret. 

Idag har jag oxo jobbat och övningskört. Conny bytte även däck på min cykel, däcken jag hade var helt sönderkörda. Hade tänkt att hinna fixa inlägg i min nya blogg men nu är klockan redan snart 22 och jag är astrött! Så blir direkt i sängen strax. Dax att ladda batterierna för Alina-vecka och ännu en fartfylld vecka med bla. dop, jobb, radiointervju och ännu ett Kommunal möte. 
 
Helt galet hur fina Palettblad kan bli :)