LIBEROS FOTOBOK

"Detta är en annons/reklam för Libero.se och innehåller annonslänkar"
 
Under Augusti och September kan du som är medlem i Liberoklubben skapa en helt egen fotobok genom att samla poäng från Liberos blöjpaket. För att framkalla fotoboken behöver du 3500 poäng. 
 
Fotoboken innehåller 28 sidor och 24 st olika foton. Du väljer antingen en färdig rubrik till varje sida eller så skriver du en helt egen! Du laddar upp fotona du valt ut och sedan skriver dit en passande bildtext. Jag la alla fotona i kronologisk ordning, men det behövs inte för det justeras automatiskt när boken är klar!
 
 
Sen kan du justera fotona om du vill ha dom större eller mindre - stående, liggande eller kvadratiska. Du kan även välja vilka bakgrunsfärg du vill ha på varje sida - vit, svart eller lila. Tillslut så väljer du titel  på boken och ett foto som du vill ha som framsida! Boken har även en infosida där du fyller i födelse information om ditt barn. 
 
 
 
Är du inte redan medlem i Liberoklubben så bli det genast :) Förutom att samla och registrera poäng från blöjpaketen du köper och byta dom till olika premier så får du också en startbox innan ditt barn födds och du får en egen medlemssida där du kan lägga upp foton och framsteg som du sedan kan dela online med nära och kära så ingen missar vad som händer i ditt barns liv!