SLUTKÖRD!

Nästan 3 veckor sedan jag uppdaterade här på bloggen... Men tiden räcker inte till! Dagarna bara springer iväg... Dessa 3 veckor sen allting med hemtjänsten kom fram har varit dom mest turbulenta i mitt liv - eller ja, nästan iallafall! Har jue varit med om en hel del så...

Det har varit en hel del möten med lokaltidningen, radion, andra anställda i hemtjänsten och politiker. Och många samtalstimmar i telefonen. Önskar fortfarande att dygnet hade mer än 24 timmar! Har varit många dagar med ont i magen, sömnlösa nätter och många frågor - Kommer jag få sparken ? Vad är det jag startat egentligen ? Är ledningen arga på mej ? Kommer det bli någon förändring ? Är det värt allt kämpande ?

På ett sett känns det skönt när allt är som vanligt igen och all turbulens är över, men jag tänker inte ge upp och sluta kämpa förens allt blir bra för oss anställda och dom jag jobbar hos! Nu rullar bollen för fullt och det får den göra tills allt är i ordning igen… Jag tror på en ljus framtid och jag tror på att hemtjänsten kommer bli ett attraktivt jobb och vår arbetssituation kommer blir bra. Och tills dess är det okej med sömnlösa nätter, ont i magen och oro för framtiden.

Förutom allting jag nämt ovan så var jag på möte med mina två enhetschefer i Onsdags. Dom frågade om jag vill bli förflyttad till ett boende under hösten/vintern för att slippa cykla i regn/snö. Men jag tackade nej! Är jue hemtjänsten jag vill vara i och som sagt jag tror på en bra framtid :) Dessutom har jag planer på att ta ut mina 3 veckor semester + ta föräldraledigt några veckor. Ska iallafall vara ledig 100% säkert dom 2 veckorna jag ska ha uppkörning + ska göra teoriprovet inför körkortet.

I Måndags och Tisdags var jag ledig. Var på BVC med Alina och hon har ÄNTLIGEN växt 2 cm. Säkert för det varit lugnare omkring henne och att hon får sova bra när hon får Melatonin. Gudbarnen var på besök båda dagarna + Wilma sov över. I Fredags vabbade jag för Alina var gnällig, hängig och snorig. Igår mådde hon lite bättre så vi cyklade till Stalls Backe och gick på backluckeloppis. Hittade massa fynd - en stor YooHoo nalle för 50 SEK, två st Herr Nilsson apor för 30 SEK, en Fisher Price Little People lekpark för 60 SEK, en leksakstraktor för 20 SEK, en kassaapparat från Ikea för 40 SEK, en mini elefantpedistal för 30 SEK, en Rosa Ljung ansiktskruka för 40 SEK och en jätte snygg taklampa till köket för 25 SEK. 

Idag har vi dammat lägenheten och dammsugit. Jag beställde en ångmopp igår så hoppas att mina golv blir renare med den och att den kan rädda min matta. Vet inte hur jag tänkte när jag köpte en ljus matta med småbarn ;) Väntar på spänning att den ska komma hem! Efter vi städat var vi en sväng på McDonalds och åt mat. Mysigt <3 Ikväll hade jag tänkt mysa med Alina, eftersom hon ska åka till Exet imorgon - men hon somnade på soffan <3 

Kommande vecka verkar lite lugnare, än så länge iallafall... Jobb alla dagar förtuom Torsdag. Imorgon efter jobbet ska jag gå på fullmäktige och lyssna på politikernas debatt om hemtjänsten. 

Igår var det föresten 2 år och 2 dagar sedan jag blev singel efter 7 år, 3 månader och 7 dagar. Då mådde jag piss, grät över alla drömmar som var krossade och vetskapen att Alina inte skulle få växa upp tillsammans med sin mamma och pappa. Det tog många månader för hjärtat att läka och förlåta! Idag mår jag bra - jag lever mitt liv för Alina och jag trivs i ensamheten. Att fostra Alina så som jag tycker och kunna ge henne full fokus. Att kunna göra vad jag vill när jag vill. Att fixa ordning vårt hem som jag vill och köpa det jag själv tycker om. Då ångrade jag mej så mycket över mitt val att separera men idag ser jag på allt med andra ögon. Allt sker för en anledning!

 Jag redo för utgång i öltältet förra helgen

Gumman och Alina blir bättre vänner för varje dag som går <3
Hon har bott här sen i Måndags och åker hem i slutet av kommande vecka. Mys <3

Nya minipedistalen. Passa perfekt efter ett varv med sprayburken. 
Exakt en liten kopia på min stora elefantpedistal.
Självklart fick den oxo en kruka med elefantöron :)