DÅLIGT BLOGGAT

Har mest känt mej stressad för div. saker senaste 1.5 veckan som varit... Varit en hel del fix med saker omkring Alina och så har jag jobbat en hel del! Har även fixat en massa här hemma och fortsatt pillat med alla mina foton som ska sorteras! Dagarna har mest bara sprungit iväg och när jag inte fixat med saker så har jag varit såååå trött så jag mest bara har sovit...
 
Förra veckan på Torsdagen så var jag med Alina på BVC. Var dax för hennes 18-månaderskontroll. Hon kunde rita, stappla klossar, tända och släcka lampan och säga många ord. Dock blev hon underkänd på att peka ut kroppsdelar och hämta saker när man säger till så det måste vi öva på! Hon grät till lite när hon fick vaccinsprutan mot mässling, röda hund och påssjuka. Vikten ligger på 9540 gram så hon har gått ner igen :( Men längden är på 80.2 cm och huvudmåttet 46.2 cm så dom sakerna växer som dom ska iallafall!
 
Fredagen blev det VABB igen, Alina var gnällig och hängig från vaccinet. På em. fick jag hem min vinst från Betonggruvan, så jag och Alina roade oss med att sätta ihop hyllorna och inreda dom. Blev mycket bättre än förväntat! Visar foton framöver här på bloggen :)
 
Lördagen kom mamma och Conny förbi en sväng på fm. Sen gick jag och Alina en sväng till Möbelmagasinet och köpte billiga krukor till alla mina kommande chiliplantor :) 
 
Söndagen så var vi och hälsa på hon som Alina ska vara hos när jag jobbar kvällar/helger, alltså hennes ob-omsorg. Jag vet faktiskt inte vad man kallar en sån person alls, någon som vet ? Allting kändes bra och hon var störtskön hon som ska ha hand om Alina. Dock ska hon inte komma hem till oss som kommunen hade pratat om från början, Alina ska vara hos henne. Men hon har flera barn där och vi bor nästan grannar så blir nog bra allting i slutänden, vet dock inte exakt hur vi ska göra när jag jobbar till kl. 21 och börjar kl. 7.15 dagen efter ? Om Alina ska sova hos henne då eller inte ? Jaja, det löser sej säkert! 

Veckan som varit har beståt av jobb och när jag inte har jobbat så har jag varit såååå trött som sagt... I Fredags fick jag dock något ryck att festa så drack och var både på Enjoy och San Marino. Men ja - alltid lika tråkigt att gå ut, inte min grej alls längre... Så blev jag så bakis så jag låg i sängen hela dagen igår! Bläää!!!
 
Idag mår jag bättre iallafall! Har precis sökt lite jobb. Nu ska jag städa undan lite här hemma och sen hämta Alina hos Exet <3 Får hem henne redan idag <3
 
Alina leker på BVC

¨
I Söndags förvånade Alina mej över hur stor hon blivit <3 Jag säger att vi snart ska gå och sova.
Då plockar hon ihop alla sina leksaksbestick från vardagsrummet och bär in dom till köket och lägger
dom där dom ska vara. Sen går hon in i sovrummet och lägger sin ena nalle och filt i min säng.
Jag säger vi ska först borsta tänderna innan vi ska sova. Då går hon till badrummet, drar fram
fotpallen som står under skåpet och ställer sej redo för att borsta tänderna. När hon är klar så skjuter
hon tillbaka pallen där hon tog den. Vi byter blöja och byter om till pyjamasen som hon både tar av
och på nästan helt själv. Så lägger hon sej i sängen och läser Pino för mej och nallen,
pussar mej och säger gulliii som betyder god natt på Alinas språk ;)
 
 
 När jag jobbade i Norrköping för 3 år sen, som boendestödjare så fick jag ett skott från ett
Palettblad från en av mina favoriter jag jobbade hos. Så den växten har jag vårdat ömt! Nu när jag
har mitt ”växthus” i mitt vitrinskåp så tog jag ett skott från plantan jag fick och ställde in i skåpet!
Bild 1 är originalplatan som står i fönster och bild 2 är skottet som jag tog för
ca 2 veckor sedan. Wow alltså, det händer magi i mitt ”växthus” :D