TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN!

Dvs. till jobbet... Igår var första arbetsdagen efter 3 veckor ledigt. Jag var inte så smart när jag la mitt schema så la in ett 10 timmars pass första dagen. Snacka om att hjärnan inte riktigt fungerade som den skulle ;) Idag har jag varit ledig iallafall! Har packat upp sakerna från semestern och donat här hemma... 
 
Dagarna innan vi åkte till Örnsköldsvik så var min guddotter Wilma hos mej i 3 dagar <3 Vi badade, var på Djulö glasscafé, var på stan, var hemma hos Ellie på myskväll och så var Wilma, Tove och Alina hos oss och lekte. Blev även en runda till Linköping på Ikea med bara vi fyra tjejer. Riktigt mysiga dagar <3 
 
Lördagen festade jag och Ellie. Mötte även upp syrran och Alme på Pinchos för att dricka Sangria. Sen drog vi till Harrys och dansa hela natten... 

I Måndags åkte jag och Alina då till Örnsköldsvik för att hälsa på Emma och barnen <3 Tågresan gick bra och Alina var så duktig! När vi kom fram så käkade vi på Pinchos och gick sen hem till Emmas syrra Moa och drack skumpa och umgicks när barnen hade somnat. 

Tisdagen var vi på en loppisrunda och jag hittade en ansiktskruka :) På em. åkte vi till Trehörningsjö. Barnen badade på kvällen och så var vi hemma hos Emmas mamma där barnen hoppade massa studsmatta. 
 
Onsdagen var vi på loppis igen och jag hittade ännu en ansiktskruka som tyvärr gick sönder på vägen hem :( Hittade en jätte fin klänning till Alinas växagarderob oxo. Vi spelade minigolf och var ute hela dagen och lekte.
 
Torsdagen såg ungefär likadan ut fast då badade vi istället för att spela minigolf! Alina älskar verkligen att vara ute hela dagarna och leka :) 
 
Fredagen åkte vi in till Örnsköldsvik igen. Var på stan nästan hela dagen. På em. gick vi hem till Emmas pappa där vi skulle sova. Vi var på ännu en loppis där jag hittade gulligaste mini elefantpedistalen :) 
 
Lördagen besökte vi massa olika lekparker och på kvällen gick vi ned till Strandparken för att besöka Sjunde i sjunde och kolla på Elektric Banana Band. Barnen dansade järnet :) Sen gick vi till en största lekparken hittills. Pappas kusin Peter kom förbi en sväng och sa hej :)
 
Så i Söndags var det tyvärr redan dax att åka hem... Tack Emma för en underbar vecka <3 
 
 Alina redo för att åka på semester :)
 
 Tisdagen i bilder
 
Onsdagen i bilder
 
 Torsdagen i bilder
 
 Fredagen i bilder
 
 Lördagen i bilder
 
Alvin, Emma, Alina och jag innan det var dax att säga hej då :( <3
 
Här och här finns två filmer på Alinas rutchkanne-turné ;)