ÄNTLIGEN LEDIGT!!!

I hela 3 veckor, underbart! Den här veckan är jag föräldraledig med älskade Alina, nästa vecka har jag mitt livs första betalda semester - bättre sent än aldrig som man brukar säga ;) Och sen veckan efter är jag föräldraledig igen och då ska vi åka till bästa Emma med familj i Örnsköldsvik - Trehörningssjö.
 
Annars har hela förra veckan bestått av jobb och pill med nya bloggen förutom i Torsdags... 
 
I Måndags åkta Alina till Exet för pappa-vecka men i Torsdags fick jag "låna" henne några timmar för att gå på Toves och mina gudbarns skolavslutning. Det var mysigt <3
 
I Söndags slutade jag jobba kl. 13. Cyklade hem och hämtade Alina. Gjorde oss ordning och så kom mamma och Conny för att hämta oss och åka till Jönåker. Min syster dotter Linnea skulle döpas. Fikade och umgicks. På vägen hem körde jag bilen, dock föll övningkörningsskylten av så kunde tyvärr inte köra hela vägen hem! 

Igår var vi med Ellie och handlade på Willys. Jag rensade även ut storlek 80 från Alinas garderobb. Ska bara få tummen ur och lägga upp allt till försäljning på Facebook. Är så tråkigt tycker jag, men roligt när det väl kommer in pengar ;)
 
Idag ska vi mest bara ta det lungt. Är så tråkigt väder, jag är trött och Alina är gnällig och snorig - så känner inte för att hitta på något speciellt! Dock ska vi iallafall gå till Ica Nära strax. Ska hämta ett paket från Ikea med tråkiga men nödvändiga saker ;) 
 
Apropå nya bloggen - den kanske kommer igång snart ? Jag börjar bli nöjd med designen men är lite till småpill innan jag är helt nöjd och Blogg.se håller på och skapar en exportfil till mej med alla mina inlägg. Spännande men läskigt med nytt ;)
 
 Hittade Alinas första selfie i min gamla iPhone ;)
 
En glad Alina på skolavslutningen i Torsdags. Hon fick både bulle och ölkorv ;)

På dopet i Söndags. Alina skulle promt vara med längst fram med mina systrar ;)